Kako priti enostavno in poceni do svoje spletne strani

Ste razmišljali, da bi imeli svojo spletno stran in da vam za izdelavo ne bi bilo potrebno plačati gore denarja?

Včasih so bile spletne strani zelo drage, danes pa jo lahko dobite za zelo nizko ceno. V našem podjetju vam registriramo domeno, vzpostavimo spletno gostovanje in inštaliramo spletno stran na WordPress-u.

Ljudje pravijo, da tisto, kar je poceni običajno ni dobro. Za WordPress to ne velja, saj so spletne strani, ki so narejene na WordPress-u zelo lepe, uporabne, funkcionalne in enostavne za upravljanje. Poleg tega pa je spletna stran narejena tako, da jo je enostavno optimizirati in se pojavlja na visokih pozicijah v iskalniku Google. Nekatere vrste spletnih strani so žal narejene tako, da je z njim nemogoče priti na najboljše pozicije v Googlu.

Zakaj je izdelava spletnih strani na WordPress-u najboljša izbira?

Naj naštejemo samo nekaj razlogov zakaj se vam izplača narediti spletno stran na WordPress-u:

  • ker je cenovno najbolj ugodna
  • ker jo je enostavno upravljati
  • ker je narejena tako, da jo je enostavno optimizirati za Google
  • ker se hitro odpira
  • ker je zelo enostavno inštalirati dodatke, kot so pojavna okna za naročilo na e-novice, razni vtičniki, gumbi za deljenje na socialnih omrežjih, sistemi za prikazovanje oglasov,…
  • ker za skoraj vse, kar bi želeli imeti na strani, verjetno že obstaja rešitev, samo inštalirati jo je potrebno

Kako začeti?

Izdelava spletnih strani se vedno začne pri izbiri domene za vašo spletno stran. Domene imajo različne končnice. Najbolj razširjene so domene s končnico si in com. Končnica si je oznaka za Slovenijo, končnica com pa pomeni company (v slovenščini podjetje). Če bo vaša spletna stran samo v slovenskem jeziku, potem predlagam, da izberete domeno s končnico si. To je namreč najbolj prepoznavna domenska končnica v Sloveniji.

Preden registrirate domeno, morate preveriti, če je domena še prosta. Namreč pri domenah je tako, da je od tistega, kateri jo prvi registrira. Domene, kot so okna.si, gume.si, pohistvo.si,.. so bile registrirane že pred več kot 10 leti in jih žal ne bo možno nikoli več registrirati, razen, če bi se sedanji lastnik domene odločil, da jo ne podaljša. Ampak to ne bo noben naredil, ker te domene so vredne veliko denarja.

Ko izberete domeno, morate najti registrarja, ki vam jo bo registriral. Podjetij, ki se ukvarjajo z registracijo domen je v Sloveniji več kot sto, tako da jo vam na bo težko najti.

Druga zadeva, ki jo morate urediti je spletno gostovanje. Vsaka spletna stran mora biti shranjena na nekem računalniku, ki je priklopljen na internetno omrežje, da imajo do nje dostop obiskovalci. Temu se pravi spletno gostovanje.

Tudi za spletno gostovanje obstaja zelo veliko ponudnikov v Sloveniji in tudi tujini. Načeloma se je bolje odločiti za ponudnika v Sloveniji, saj če imate kakšne težave ga lahko kadarkoli pokličete in vam jih hitro uredi.

Naš predlog je, da ne izbirate zelo poceni ponudnikov v tujini, ker se vam lahko zgodi, da podjetje, ki nudi gostovanje čez noč propade in lahko ostanete brez svoje spletne strani. Nam se je to že zgodilo.

Ko imate registrirano domeno in urejeno spletno gostovanje se lahko začne izdelava spletne strani na WordPressu. Inštalacija spletne strani na WordPressu je enostavna, vendar če tega še niste nikoli počeli vam ne bo takoj šlo. Tako, da je bolje, da dobite nekoga, ki vam stran inštalira za par deset evrov. Kot sem že omenil je pri nas cena registracije domene, spletnega gostovanja in inštalacije spletne strani na WordPressu več kot ugodna.

Ko je spletna stran inštalirana morate izbrati obliko spletne strani. Na spletu lahko izbirate med več deset tisočimi brezplačnimi oblikami za WordPress. Če si želite najti brezplačno temo za WordPress, samo v Google vpišite wordpress themes free in jih boste našli kolikor jih boste želeli.

Obstajajo tudi plačljive teme, ki so običajno malo bolj profesionalne in običajno stanejo od 10 do 200 ameriških dolarjev. Dolar je malo manj vreden kot evro.

Izdelava spletnih strani na Wordpres-u po zelo nizkih cenah

Ker v našem podjetju podpiramo idejo, da bi čim več oseb imelo svojo spletno stran, smo se odločil, da vam ponudimo izdelavo spletne strani po zelo nizki ceni.

Paket Začetek

Registracija domene in spletno gostovanje za eno leto ter inštalacija WordPressa. Na spletno stran vam dodamo tudi želeno temo.

Cena: 45€

V primeru, da že imate registrirano domeno in urejeno gostovanje za spletno stran, potem znaša strošek izdelave spletne strani (inštalacija Worpressa ter dodajanje teme) le 30€

Paket Nadgradnja

Registracija domene in spletno gostovanje za eno leto ter inštalacija WordPressa. Ko vam vse to uredimo, pridete do nas za 3 ure in nekdo od naših zaposlenih 3 ure dela za vami na vaši strani in vas jo tudi nauči upravljati.

Če vam je internet in računalnik vsaj malo blizu, boste na koncu imeli solidno spletno stran.

Cena: 150€

Paket Celota

Vse kar zajema paket B s tem da se z vami in vašo spletno stranjo ukvarjamo 6 ur, namesto 3, kot je v paketu B. Do nas lahko pridete enkrat in izkoristite vseh 6 ur, lahko pa tudi dvakrat po 3 ure.
V tem primeru boste imeli lep končni izdelek. Koliko lep pa je odvisno tudi od vas, koliko hitro vse skupaj dojemate, koliko ste se pripravljeni potruditi z vsebino, slikami,…

Cena: 190€

Vsakemu, ki naroči paket B ali C mu brezplačno inštaliramo sistem za zbiranje mailov (prijava na brezplačne e-novice).

Če bi za svojo spletno stran potrebovani več urejanja in izobraževanja, vam v primeru, da pri nas naročite paket B ali C to nudimo za samo 15€ na uro.

S spletno stranjo nimate nobenega mesečnega stroška. Po enem letu morate podaljšati domeno in spletno gostovanje, kar bi bila za vas cena 35€

Če bi želeli naročiti izdelavo spletne strani pri nas, izpolnite spodnji kontaktni obrazec ali pokličite na 064-250-461.